Connect with us

Semasa

Dia Cuba Untuk Mero.g0I Tapi Saya Tak Hingin, Hampir Buka Seluar Dan Baju Saya Tapi Tak Dapat – Mangsa

Published

on

Seakan bermusim, isu membabitkan kes c4buI yang membabitkan personaliti dikenali sekali lagi timbul membabitkan individu berbeza.

Belum pun reda isu pendkwah muda, Da’i Syed ditahan dan didkwa kerana menc4-buI dan mero.g0I beberapa gadis baru-baru ini, kali ini seorang YouTuber pula diperintah reman dua hari bagi membantu s1asatan kes dkwaan menc4-buI seorang gadis.

Personaliti media sosial berusia 22 tahun itu didkwa melakukan perbuatan tidak berm0raI itu terhadap gadis berusia 24 tahun itu di sebuah inap desa, Ogos lal

Majistret Kamarul Hasyime Rosli mengeluarkan perintah reman tersebut terhadap suspk pada Sabtu bagi membolehkan s1asatan lanjut dijalankan mengikut Sksyen 354 Knun Kesksaan.

Sebelum itu, media tempatan melaporkan seorang YouTuber yang menghasilkan drama untuk content di YouTube tampil menyerah diri di Ibu Pejabat PoIis Daerah (IPD) Kota Bharu, Kelantan bagi membantu s1asatan berhubung dkwaan menc4-buI.

Ketua PoIis Daerah Kota Bharu, Asisten Komisioner Abdul Rahim Daud berkata suspk menyerah diri pada jam 10.30 pagi, Jumaat.

Diajak suspk tidur di sebuah inap desa

Pada 4 Disember lalu, seorang wanita berusia 24 tahun membuat Iaporan poIis selepas mendkwa dic4buI oleh suspk dan kjdian itu berlaku di sebuah inap desa di Kubang Kerian.

Insiden berlaku ketika mgsa yang juga pelakon dalam sebuah drama pendek arahan suspk menginap berseorangan di inap desa berkenaan.

Perbuatan terkvtuk itu didkwa dilakukan selepas tamat penggambaran drama melibatkan YouTuber berkenaan pada 1 Ogos lalu.

S1asatan awal mendapati mgsa dihubungi oleh rakannya yang menawarkannya untuk berlakon sebuah drama di YouTube dengan bayaran RM600.

Selepas selesai penggambaran itu, mgsa diajak oleh suspk untuk tidur di sebuah inap desa dengan alasan masih terdapat sesi penggambaran pada keesokan hari.

Semasa mgsa berseorangan dalam bilik iaitu tempat kjdian suspk didkwa masuk ke dalam bilik lalu menc1um, mem3Iuk serta mer4ba mgsa dan melakukan 0n4.ni.

Status didkwa ditulis mgsa yang cerita satu persatu, malu nak baca

Sejak itu juga tersebar tangkap layar perkongsian status yang didkwa ditulis oleh mgsa kjdian itu di Twitter. Tidak dapat dipastikan ia akaun sebenar atau paIsu.

” Let me clear pasal yang ni. Saya tak diro.g0I, tapi dia s3xuaIIy harr4ssed me dan cuba untuk mero.g0I tapi saya tak hingin. Dia cuba untuk buka sluar baju saya tapi tak dapat.

” Kemudian dia pegang saya kuat giIa tangan dan kaki (guna kaki dia) dan Ian-c4p atas saya. MaIu aku nak cerita Allahu,” tulis mgsa.

Bagaimanapun berdasarkan semakan semula, akaun tersebut sudah dipadam.

Selepas empat bulan, mgsa tampil membuat Iaporan poIis di Ibu pejabat PoIis Daerah Kota Bharu sini selepas terbaca mengenai kes yang melibatkan pendkwah selebriti dan merasakan kjdian sama berlaku kepadanya.

Ujian air kncing mendapati lelaki itu bebas ddah dan tiada rekod jnyah.

“Suspk akan dibawa ke mhkamh untuk mendapat permohonan reman pada pagi esok (hari ini),” katanya.

Kes dis1asat mengikut Sk­syen 354 Knun Kesksaan kerana kesIahan menc4-buI.

Sumber Foto:milosuam.net, mstar

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.