Connect with us

Semasa

Malunya Siapa Yang Kahwin Dengan Kau Lepas Ni. Kau Memang Sangat Kelakar Mr M – Adik Nadia Brian

Published

on

Isu membabitkan pelakon Nadia Brian dan suaminya, Muizz Nasruddin nampaknya semakin panas apabila melibatkan campur tangan ahli keluarga lain pula.

Ia susulan pendedahan Muizz tempoh hari yang mendedahkan kecur4ngan Nadia dengan mendakwa melihat isterinya bersama lelaki lain di bilik hotel di Cyberjaya.

Muizz mendedahkan perkara itu ketika memfailkan percer4ian terhadap Nadia.

Akibat pelbagai dakwaan tersebut, seorang wanita yang menggunakan akaun Instagram bernama Lydiabrian dipercayai adik Nadia tampil mempertahankan maruah kakaknya.

Menerusi beberapa posting di Instastory yang turut menyatakan nama Mr M dipercayai Muizz, Lydia mendakwa abang iparnya itu seperti mempunyai mas4lah mental apabila pandai berlakon untuk meraih simpati daripada orang ramai.

Dia turut menyifatkan tindakan Muizz sebagai sesuatu yang tidak normal.

” Boleh seseorang suruh dia pergi periksa dia punya Mental Health, boleh tak? Apa dia cakap dan keluar dari mulut dia tu semuanya cari point!

” Sebab tak ada motif! Tekanan tak habis-habis, kamu perlukan bantuan please laa.

” Bercerita kat sosial media sebab berkahwin dengan orang ada followers, kalau ada berkahwin dengan orang biasa pun dia tetap membuka aiib juga ke di media sosial?

” Malunya siapa berkahwin dengan kau lepas ni. Kau memang sangat-sangat kelakar Mr M,” tulis Lydia.

Bukan itu sahaja, Lydia turut mendedahkan bagaimana abangnya dilayan oleh Muizz sewaktu pergi ke rumah untuk mengambil barang-barang adiknya, Nadia.

Datang nak ambil barang tapi tak bagi

” Lagi satu, peguam dah perintahkan untuk pergi rumah dia, ambil barang-barag tau, tapi dia sendiri tiada di rumah.

” So nampak tak? Jadi tak boleh ambik barang2 la sebab pintu bilik dia kunci. Nampak tak permainan dia?

” Kali kedua, abang saya pergi ke rumah dia nak ambil barang kakak I, dia boleh kunci pagar dan bercakap dari dalam rumah, (taknak buka pintu pagar).

” Langsung tak gentlemen tak bersalam dengan abang I dan bercakap baik2 dengan abang I.

” Siap cakap “Kau nak pukul aku ke bro? Mai la mai laa.” Macam apa jer! Abang saya macam diberi masuk ke rumah dia dan ambil barang kakak I.

” Tapi sampai sekarang dia tak gentle habis. Dia hanya pandai bermain dengan permainan dan berlakon.

” Lepas dia buka aiib isteri dia di laman sosial, kamu rasa (Nadia Brian) nak berbaik semula? Nooo men!

” Kau kcau habis kerja dia, kau kacau habis karier dia, kau kcau habis hidup dia.

” Itu belum I petik satu persatu dia heret semua kawan2 kakak I untuk hentam belakang kakak I. Itu belum cerita ya, dari segi DM semua kawan-kawan kakak I.

” Kamu rasa dia ni normal?

Sehubungan itu, Lydia turut menasihati netizen di ruangan postingnyasupaya tidak membuka aiib orang dan melemparkan tudvhan tidak berasas serta tidak menjaga hal tepi kain keluarga mereka.

Malah, dia turut membalas komen seorang individu yang menuduh kakaknya seorang perempuan yang tidak elok berikutan dakwaan Muizz yang kelihatan sendiri isterinya berlaku cur4ng.

Terdahulu, kisah pasangan yang berkahwin pada 9 November 2019 itu hangat diperkatakan sejak Oktober lalu selain dalam proses memfailkan percer4ian di mahkamah.

Ohmymedia

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.